BØRNEGUDSTJENESTER I FORÅRET 2020

Jelling, Hvejsel og Kollerup-Vindelev sogne tilbyder sammen kirke for børn, og alle børn i alle 4 sogne er meget velkomne.

HELLIG TRE KONGER   JELLING
Torsdag den 9. januar kl. 17.00 er der gudstjeneste i Jelling Kirke for de mindste om de tre hellige konger, der kom på besøg i stalden, hvor Jesus lå som nyfødt. Vi tænder de tre lys og der er pizza i sognehuset bagefter.

LYS I FEBRUAR    JELLING
Tirsdag den 4. februar kl. 17.00 er der, som sidste år i februar, lys-gudstjeneste for store og små i Jelling Kirke v. Birgitte Møldrup. Det er ”Kyndelmisse” og det betyder lys-gudstjeneste, så vi skal have tændt lys i mørket og vi skal synge vintersange og salmer med ”lys” i. Der er pizza i sognehuset bagefter.

FASTELAVN     KOLLERUP/JELLING
Fastelavnssøndag den 23. februar er der familie-gudstjeneste i Jelling Kirke kl. 10.30 og i Kollerup Kirke kl. 14.00. Der er tøndeslagning efter begge gudstjenester (Sognehuset, Jelling, og Kollerup Skole) og man må meget gerne komme til gudstjeneste udklædt

PÅSKE     JELLING
Torsdag den 31. marts kl. 17.00 er der påskegudstjeneste for børn i Jelling kirke ved Birgitte Møldrup. Der er pizza i sognehuset efter gudstjenesten.

BØRNETEATER I APRIL       HVEJSEL KIRKE
Musikforestillingen ”JESUS” for børn og barnlige sjæle onsdag den 22. april kl. 17.00.
“Og det skete i de dage” proklamerer historiefortælleren, og fortsætter med sære ord som “udskrive”, “alverden” og “mandtal”.“STOOOP” siger Jesus mor, Maria “det er der ingen, der forstår. Bare fortæl, hvad der skete! Og brug almindelige ord”.  Historiefortælleren lader musikken brede sig forklarende ud over den store fortælling om Biblens superhelt nr. 1: Jesus. Så er vi igang!
Vi møder Josef, den ene og den anden Johannes, et brudepar, en due og selvfølgelig Jesus venner, disciplene. Alle går de et stykke af vejen sammen med Jesus: Fra krybben i Betlehem til død og opstandelse i Jerusalem. Maria spiller og kommenterer med fra start til slut.
Undervejs spiser publikum madpakke med Jesus, ser ham gøre mirakler, helbrede og hører ham fortælle historier som ingen anden. Vi skal opleve sjov og alvor, lammende tristhed og stor glæde. Sammen. Der er pizza i Hvejsel konfirmandstue, Hvejselvej 69, efter forestillingen. Alle er velkomne.

GUDSTJENESTE OM FEST   JELLING
Tirsdag den 26. maj 17.00 holder vi gudstjenester, men vi kunne ligeså godt kalde det en fest! Kom med til fest i kirken og hør om alle de gange vi holder fester i kirken i løbet af livet. Alle er velkomne og der er pizza i sognehuset bagefter.