I Jelling har vi et minikonfirmandforløb for 3. klasser om efteråret.
Børnene får en invitation med hjem når præsten ahr været og fortælle om det i skolen.

Minikonfirmander

Minikonfirmander i Jelling

Skolernes 3. klasser inviteres til at være minikonfirmand i efteråret. Undervisningen ligger om tirsdagen fra kl. 14.30 til cirka kl. 15.30 og vi vil være i kirken.

Den første gang kommer vi på skolen og viser vej til kirken.
Hver gang synger vi, hører en historie og præsterne fortæller om kirken og kirkegården og meget andet. Forløbet slutter af med en gudstjeneste med efterfølgende pizza i Sognehuset.

Underviser er præst Birgitte Rosager Møldrup og organist Henrik Rosendal, men I vil også møde præsterne Kristian Bøcker og Gitte Sandager Bjerre. Børn på Friskolen og Bredager vil modtage brev herom i august. Børn der går på andre skoler, men bor i Jelling Sogn er meget velkomne og kan kontakte Birgitte Møldrup brm@km.dk, hvilket man også kan, hvis man har spørgsmål.