KLAVERKONCERT

Klaverkoncerten med Katrine Gislinge den 24. maj er aflyst.Vi arbejder på at finde en anden dato.

RYTMISK OG KLASSISK KONCERT I SÆRKLASSE

Koncert med MORTEN KARGAARD SEPTET

Søndag d. 14. juni kl. 16.00 i Jelling Kirke.

Søndag d. 14. juni kl. 16.00 afholdes der en særlig koncert i Jelling Kirke.

Morten Kargaard Septet spiller spændende musik hvor det klassiske og rytmiske forenes.

Orkesteret er skabt af top musikere fra den klassiske (Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel, DR Symfoni) og rytmiske scene: Mette Termansen  Oboe - Maj Berit Guassore Trumpet - Karen Johanne Pedersen Violin  - Jakup Lutzen  Viola - Samira Dayyani  Cello  - Lars Johnsen  Bass -  Morten Kargaard  Guitars

ORGEL- OG TROMPETKONCERT

Organist Søren Johannsen og trompetist Dorthe Zielke

Søndag d. 20. September kl. 16.00 bliver Beethovens 250 års fødselsdag markeret .

Koncerten i Jelling Kirke er ikke en ganske almindelig koncert. De medvirkende går tæt på fødselaren Ludwig van Beethoven og spiller ikke blot musik af den store klassiske komponist, men fortæller også om hans musik, skæbne, samtid og de dybe spor han satte sig i følgende generationer.
På storskærm foran i kirken skildres hans liv og hans samtid i billeder og tekst.

ÅRETS JULEKONCERT

Tirsdag d. 15. december kl. 19.30 gæster Herning Drengekor, Jelling Kirke.

Herning Kirkes Drengekor er stiftet i 1949 og er et af landets ældste drenge- mandskor. Koret er inspireret af den klassiske engelske klang og kortradition, men arbejder med et bredt repertoire spændende fra gregoriansk sang over renæssance- og barokmusik til nutidige værker. Koret bestiller og uropfører ofte ny vokalmusik.

Herning Kirkes Drengekor består af 50 drenge og mænd, som næsten alle har sunget i koret siden de i 3. klasse blev optaget i korets forskole. For mange af de unge sangere er årene i drengekoret begyndelsen på et professionelt musikerliv som enten sanger, instrumentalist eller underviser.

Billetter kan købes fra og med 1. oktober i Sognehuset, Gormsgade 19.

Musikarrangementer

14jun kl. 16:00

KONCERT

KONCERT MED MORTEN KARGAARD SEPTET