ORGEL- OG TROMPETKONCERT

Organist Søren Johannsen og trompetist Dorthe Zielke

Søndag d. 8. november kl. 16.00 bliver Beethovens 250 års fødselsdag markeret .

Koncerten i Jelling Kirke er ikke en ganske almindelig koncert. De medvirkende går tæt på fødselaren Ludwig van Beethoven og spiller ikke blot musik af den store klassiske komponist, men fortæller også om hans musik, skæbne, samtid og de dybe spor han satte sig i følgende generationer.
På storskærm foran i kirken skildres hans liv og hans samtid i billeder og tekst.

ÅRETS JULEKONCERT

JULEKONCERTEN ER AFLYST ( pga Corona )

Herning Drengekor, Jelling Kirke.

Herning Kirkes Drengekor er stiftet i 1949 og er et af landets ældste drenge- mandskor. Koret er inspireret af den klassiske engelske klang og kortradition, men arbejder med et bredt repertoire spændende fra gregoriansk sang over renæssance- og barokmusik til nutidige værker. Koret bestiller og uropfører ofte ny vokalmusik.

Herning Kirkes Drengekor består af 50 drenge og mænd, som næsten alle har sunget i koret siden de i 3. klasse blev optaget i korets forskole. For mange af de unge sangere er årene i drengekoret begyndelsen på et professionelt musikerliv som enten sanger, instrumentalist eller underviser.

Billetter kan købes fra og med 1. oktober i Sognehuset, Gormsgade 19.

RYTMISK OG KLASSISK KONCERT I SÆRKLASSE

Koncert med MORTEN KARGAARD SEPTET

Den første koncert i lang tid blev en meget smuk oplevelse med ny og ukendt musik. En koncert i særklasse.

Søndag d. 14. juni kl. 16.00 blev der afholdt koncert i Jelling Kirke.

Morten Kargaard Septet spillede spændende musik hvor det klassiske og rytmiske forenes.

Orkesteret bestod af top musikere fra den klassiske (Copenhagen Phil, Det Kongelige Kapel, DR Symfoni) og rytmiske scene: Mette Termansen
Oboe - Maj Berit Guassore Trumpet - Harriet Wheler Violin  - Jakup Lutzen  Viola - Kirstine Elise Pedersen  Cello  - Lars Johnsen  Bass -  Morten Kargaard  Guitars

Musikarrangementer

24jan kl. 10:30