23. SEPTEMBER 2018: VELKOMST OG INDSKRIVNINGSGUDSTJENESTE FOR ÅRETS KONFIRMANDER

Søndag 23. september kl. 14.00 er der velkomst og indskrivningsgudstjeneste i Jelling Kirke for årets konfirmander.

Ved gudstjenesten medvirker organist Henrik Rosendal samt præsterne Gitte Bjerre og Kristian Bøcker.

Efter gudstjenesten orienterer præsterne om selve konfirmationsundervisningen, som begynder efter efterårsferien.

Medbring venligst kopi af konfirmandernes dåbsattest

KONFIRMATION 2019

Konfirmationerne 2019 ligger hhv. søndag den 12.maj, bededag den 17. maj og søndag den 19.maj.

Efter dialog med forældrene er konfirmanderne placeret på de enkelte dage.

Skulle man være kommet til Jelling senere - eller på anden vis ikke er kommet med - skal man blot henvende sig til kirkekontoret hurtigst muligt.

BABYSALMESANG EFTERÅRET 2018

Tirsdag den28. august begynder efterårets babysalmesangsforløb. Se nærmere under fanen "babysalmesang"

MINIKONFIRMANDER EFTERÅRET 2018

Tirsdag den 28. august begynder efteråret forløb for minikonfirmander - børn i 3 klasse. Se nærmere under fanen til venstre.