BØRNEGUDSTJENESTER

Torsdag den 22. marts kl. 17.00 er der børnegudstjeneste i Jelling kirke.
Et æg ser helt hårdt og dødt ud – alligevel kan der være en levende kylling indeni – vi skal tale om påske og de mærkelige æg – og spise nogle af de lækre! Der er (også) pizza i sognehuset efter gudstjenesten

Onsdag den 18. april kl. 17 er der børneteater i Ildved Kirke.

HAM MOSES DER PLAGER!

Festlig familieforestilling med 2 skuespillere i 25 roller på en lille time!
Kirketeateret blander humor og alvor, underholdning og bibelhistorie, når de to skuespillere (Jens Jødal og Andreas Lippert Bjørn) udsætter historien om Moses, Farao og Egyptens ti plager for hinandens med- og modspil. ”Ham Moses plager!” er en på én gang sjov, skør og alvorlig teaterforestilling for børn og voksne!
Der er pizza i Hvejsel konfirmandstue, Hvejselvej 69, efter forestillingen. Alle er velkomne.

Tirsdag den 29. maj kl. 17.00 er børnegudstjenesten i Jelling kirke.

GUDSTJENESTE OM ÅND

Det har været pinse og der fejrer vi Helligånden – Guds Ånd. Men hvor er den? Vi prøver at finde den ved gudstjenesten og synger nogle gode salmer. Alle er velkomne og der er pizza i sognehuset bagefter.