BØRNEGUDSTJENESTER EFTERÅRET 2018

BLADENE FALDER                                                                                                      JELLING KIRKE
Den 9. oktober kl. 17.00 er der børnegudstjeneste i Jelling Kirke. Det er blevet efterår, kornet er høstet, og vi skal kigge på bladene og tale om at sommeren er forbi. Det er lidt trist, men der kommer jo en ny sommer næste år!
Vi skal sige tak for høsten og håbe på en ny sommer.
Der er pizza i sognehuset efter gudstjenesten.

HELLIG TRE KONGER                                                                                                 JELLING KIRKE
Tirsdag den 8. januar kl. 17.00 er der gudstjeneste i Jelling Kirke for de mindste om de tre hellige konger, der kom på besøg i stalden, hvor Jesus lå som nyfødt. Men måske var de i virkeligheden fire konger?
Der er pizza i sognehuset bagefter.

Og selvom det er ude i landsognene, så er alle børnegudstjenester for alle - så tag ud og vær med derude også !

”TAG DIN BEDSTEMOR MED”                                                                                      KOLLERUP
Onsdag den 5. september kl. 17.00 er der børnefyraftenssang for alle generationer i Kollerup Kirke, Hygumvej 70.
Vi vil opfordre børnene til at tage deres bedstemor eller bedstefar (og forældre ) ved hånden og tage dem med. Så vil vi finde nogle nye og gamle børnesange og -salmer, som vi kan synge i fællesskab.

Efter sangtimen er der pølser og brød i LYSNINGEN i præstegårdsskoven, Præstegårdsvej, 7300 Jelling.

BØRNETEATER I NOVEMBER                                                                                       ILDVED KIRKE
Onsdag den 7. november kl. 17 er der børneteater i Ildved Kirke.
Daniel, den skøre ku(g)le
En enmands-rap-musical om Daniel i løvekulen.
En medrivende forestilling om tro og magt, hvor teater, rap, fortælling og forestillingens musik smelter sammen med humor og alvor på en måde, der i høj grad betager børn og voksne.

Der er pizza i Hvejsel konfirmandstue, Hvejselvej 69, efter forestillingen. Alle er velkomne.