KONFIRMAND I JELLING

Mange ringer og spørger hvornår deres barn skal konfirmeres.
Det har i mange år været sådan at der konfirmeres søndagen før st. Bededag, st. Bededag og søndagen efter st. Bededag.

Det er er nyt er, at man 2 år før det forår hvor ens barn skal konfirmeres, får information via skolernes intra om at man skal vælge hvilken dag man gerne vil konfirmeres. For nogen betyder det meget i forhold til bookning af lokaler og andre konfirmationer i familien.

Den endelige indskrivning til konfirmationsforberedelsen foregår i starten af det skoleår hvor den unge skal konfirmeres. Dette får man også information om via skoleintra, samt på hjemmeside og i annoncer i avisen.

SKAL DU KONFIRMERES I 2019?

KONFIRMATIONSUNDERVISNINGEN 2018/2019
Konfirmationsundervisning indledes med en gudstjeneste for konfirmanderne og deres forældre søndag den 23. september kl. 14.00, hvorefter man også indskriver sig/melder sig til konfirmationsundervisningen.

Efter gudstjenesten orienterer Gitte Bjerre og Kristian Bøcker om forløbet.
Selve undervisningen begynder efter efterårsferien og ligger hhv. onsdag og torsdag fra 14.15-15.45. Konfirmander og forældre får besked via forældreintra om, hvilken eftermiddag de skal gå til forberedelse.

Selve underisningen begynde i uge 40

ÅRETS KONFIRMATIONER

I Jelling kirke er traditionen at der holdes konfirmationer søndagen før St Bededag, St Bededag og søndagen efter St Bededag.

I 2019 er datoerne således den 2. maj, 17. maj og 19. maj.

Fra 2020 bliver det lidt anderledes idet vi har valgt at skubbe konfirmationerne søndagen før St. Bededag til om lørdagen. 

I 2020 bliver datoerne således den 2. maj, 8. maj og 10. maj.