Grandækning på en ny måde

På Jelling Kirkegård har vi altid sat en ære i at lægge gran, så det tilpasses det enkelte gravsted, og så gravstederne får forskelligt udtryk. I år er der dog blevet lagt gran på kirkegården på en lidt anderledes måde end tidligere. Tidligere blev al grandækning foretaget liggende på kirkegården, hvor der i år er arbejdet stående indenfor på værkstedet og derefter udlagt på gravstedet.
Granarbejdet er hårdt arbejde for ryg og knæ, og arbejdstilsynet har pålagt os at følge denne procedure.

Det er første år, der er arbejdet med grandækning på denne måde, og det tager noget tid at opnå samme erfaring med den nye metode, som vi havde med den gamle. Vi håber naturligvis, at I stadig oplever grandækningen som vel udført håndværk og som en smuk vinterudsmykning.