Foredrag

AFTENSAMTALER

Peter Bastian, fysiker og musiker, havde kort før sin død en række samtaler med Tor Nørretranders – samtaler, der resulterede i bogen ”Altid allerede elsket”. Bogen beskriver Peter Bastians rejse gennem tilværelsen, hans søgen efter dybde og mening, herunder hans møde med kristendommen og hans dåb kort før sin død.

Over tre aftener i foråret holder vi ”aftensamtaler” i sognehuset. Hver gang vil der være et kortere oplæg ud fra centrale temaer i bogen – som man altså ikke behøver at have læst på forhånd, ligesom man heller ikke behøver at deltage i alle tre aftener.
Efter oplægget vil der være drøftelser og samtaler i mindre grupper – men kaffe undervejs.
Der er ikke tilmelding, man møder bare op.

Datoerne er:
Tirsdag den 19. februar, tirsdag den 26. februar og tirsdag den 5. marts – alle gange fra kl. 19.30

FOREDRAG MED HELLE SKAARUP: ”Altid allerede elsket – set fra sidelinjen”

Tirsdag den 19. marts kl. 19.30 er der foredrag med Helle Skaarup, der var gift med Peter Bastian og som er forstander for refugiet i Løgumkloster.
Foredraget er Helle Skaarups fortælling om sit liv med Peter Bastian: "Vi fik 7 år sammen, og jeg vil gerne dele ud af alle de gaver, som jeg fik gennem mit møde og ægteskab med Peter" siger Helle Skaarup.
”Bevidstheden som ressource og samarbejdspartner har været et omdrejningspunkt, og undervejs i fortællingen kommer vi omkring meget mellem jord og himmel. Stikord: høresansen, sjæle-om-sorg, naturens milde gaver, sproget, nærvær, skabende fællesskaber, at stå i det åbne, tro, livet og døden”.