Kirkens kor

JELLING KIRKES BØRNEKOR, UNGDOMSKOR OG VOKSENKOR

Børnekor

Jelling Kirkes Børnekor

Piger og drenge i 3.-4. klasse kan blive optaget i Jelling Kirkes Børnekor. Vi synger hver onsdag kl. 15.15-16.15 i Jelling Sognehus. Vi synger lette tostemmige arrangementer m/u solister.
Som medlem af koret skal du møde til 1 ugentlig prøve. Vi vil desuden deltage i enkelte  gudstjenester og arrangementer (herunder julekoncert og Påskemusical) i løbet af året. Der vil hvert år være korstævner for børnene.

Ungdomskor

Jelling Kirkes Ungdomskor

Piger og drenge i 5. klasse og derover kan blive optaget i Jelling Kirkes Ungdomskor. Vi synger hver onsdag kl. 15.45-17.15 i Jelling Sognehus.
Vi synger flerstemmige arrangementer m/u solister.
Som medlem af koret skal du møde til 1 ugentlig prøve og 1 månedlig gudstjeneste.
50 kr. pr. korprøve samt mellem 50/150 kr.  pr. gudstjeneste afhængig af alder.

Jelling Kirkes Voksenkor

Et folkekor, hvor eneste forudsætning er lyst til sang og fællesskab. Vi vil synge 3 stemmig og med meget blandet musik som pop, rytmiske salmer og højsskolesange. Det er  gratis at deltage. Vel mødt om onsdagen kl. 19.30-21.00.

Palestrinakoret

Koret er et"lukket" kor under Jelling Kirke. Koret synger a capella klassiske satser af bl.a Palestrina. Koret deltager ved foskellige gudstjenester og særlige arrangementer i løbet af kirkeåret.