Musikarrangementer

SØREN HUSS SPILLER I JELLING KIRKE

Søren Huss laver dobbeltkoncert fredag d. 23. november

Fredag d. 23. november kl. 17.00 og kl. 20.00 gæster Søren Huss Jelling kirke som en del af hans efterårsturné.

Billetterne koster 295 kr. og skal bestille på følgende hjemmeside, billet.musik.dk.

Jelling kirke har som en del af kontrakten med Søren Huss,  ikke haft indflydelse og mulighed for at sælge billetterne selv.

Julekoncert

Jule- og jubilæumskoncert med KORDANIA d. 16. december.

Koret har base i Jelling og er oprindeligt opstået omkring byens traditionsrige seminarium. Koret har eksisteret siden 1999 og har derfor 20 års jubilæum.

Der afholdes 2 koncerter kl. 15.00 og kl. 19.30

Billetter á kr 50,- til koncerten kan købes i sognehuset fra 1. oktober. (Kun kontant betaling)

Det store Julekor laver "julens fortællinger" søndag d. 9/12 kl. 14.00 & 16.00.

For 10. år vil Jelling kirkes egne kor synge julen ind. Et stor julekor bestående af børn, unge og voksne i alle aldre vil synge julesange akkompagneret af pianist, Morten Ravn Hansen, trommeslager, Christine Dueholm og bassist, Søren Brønniche. Undervejs vil Sognepræst Kristian Bøcker vil lave en julefortælling.

Koncert "Bohéme" med Duo Alcea, søndag d. 3. februar kl. 16.00.

En koncertfortælling, hvor musikken spænder fra melankolske folkeinspirende toner til maleriske ov svævende fransk klange. Undervejs vil vi høre om værkerne, dets komponister og samtid.

Duo Alcea består af Agnes Hauge Mortensen, violin og Julie Brorsen Smidt, klaver. De 2 musikere er begge uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium.

.

MOMENTO - Ord og musik

Sidste torsdag i oktober,november, januar og februar er der Momento - ord og musik -  i kirken.

I en vekselvirkning mellem korte opllæsninger og rolig musikpassager vil det være muligt at finde "momento" og nyde øjeblikket og roen i det smukke kirkerum. Der kan tændes og sættes lys denne aften.

Kirkens præst, Kristian Bøcker og organist, Henrik Rosendal vil med medvirke disse aftener. Torsdag den 29/11 vil desuden cellist, Marie Falk spille improvisationer i kirkerummet.

Arrangemetet er sat til 1 times varighed med start kl. 20.00.

Musikarrangementer

24dec kl. 13:00