Musik i kirken

Palestrinakoret

Husband

Friluftsmusikgudstjeneste

Julekor for alle interesserede med afsluttende julekoncert

GOSPELDAG FOR HELE FAMILIEN

GOSPELDAG PÅ BRANDBJERG
Søndag den 31. september fra kl. 9.30 holder Jelling, Hvejsel-Ildved og Kollerup-Vindelev gospeldag på Brandbjerg Højskole og slutter af med en musikgudstjeneste/koncert i Kollerup Kirke kl. 16.00. Der er kor for både voksne under ledelse af Mette Risager, og for 3.-6. klasse ved Putri Dehn og 0.-2. klasse ved Naja Storebjerg. Der vil være egenbetaling på 100 kr. for voksne. Sæt kryds i kalenderen og begynd at glæd jer! Man kan allerede nu tilmelde sig til mak@km.dk

Kirkekontoret, tlf. 75 87 11 17. Træffetid tirsdag og torsdag 10-12

Sognepræst Kristian Bøcker. Træffes i sognehuset, pr mail eller evt på tlf. 20 98 52 10

Kordegn Kirsten Thøgersen. Træffes i sognehuset, via 75 87 11 17 eller pr mail

Formand for menighedsrådet Jens Maibom kan kontaktes på mail jemai@km.dk

PRÆSTENS KLUMME

Læs Kristian Bøckers klumme "Samtale og raserï" her

BRUG AF SOGNEHUSET

Sognehuset er ”kirkens forsamlingshus” og bruges primært til en lang række kirkelige arrangementer og aktiviteter, eksempelvis foredrag, studiekredse, kirkekor, asylarbejde og konfirmandundervisning.
Derudover rummer sognehuset kontorer og mødelokaler, der bruges af kirkens ansatte, af menighedsrådet og til kirkelige møder i Vejle provsti og andre kirkelige sammenhænge.
Da kirken er en del af monumentområdet med palisade, høje og runestenene og som sådan deltager i arbejdet med dette, kan Sognehuset også bruges til arrangementer og møder, der drejer sig om det, herunder arrangementer, der involverer lokale grupper og institutioner og har et oplysnings- og dannelsesmæssigt sigte vedrørende området.
Sognehuset er også rammen om kirkens sociale arbejde.
Sognehuset kan således ikke lånes til private arrangementer eller til møder og arrangementer i politiske foreninger eller interesseorganisationer eller til mere hobbyprægede aktiviteter.
Ønsker om spisning eller kaffedrikning i forbindelse med rundvisninger og besøg på området henvises til ”madpakkehuset” ved Kongernes Jelling (forventet færdig fra maj 2017) og til byens caféer og kro.